Tete ve Ndombele'den şaşırtan performans! En iyi 11'e girdi...

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı iki yabancı futbolcu; Tanguy Ndombele ile Tete yeni takımlarında sezona hızlı giriş yaptı. Sarı-kırmızılı takımda beklentileri̇n altında kalan iki oyuncu da gittikleri takımlarda yükselişe geçti. 

FORMA BULAMIYORDU

Galatasaray'ın geçen sezon Tottenham'dan kiraladığı Ndombele, sarı-kırmızılılarda 26 maçta forma şansı bulurken, bu karşılaşmaların sadece 6'sında ilk 11 başlayabildi.

Gol sevinci yaşayamayan Fransız oyuncu, tek asistini 5-1 kazanılan Trabzonspor maçında yaptı. Süre aldığı maçlarda beklenti̇leri̇n uzağında kalan Ndombele, fazla kilolarıyla da yoğun eleştirilerin hedefi oldu. 

NICE'NİN YOLUNU TUTTU

Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Ndombele, Tottenham'la sözleşmesi bittikten sonra Fransa'ya geri dönerek Nice ile sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Nice kariyerine ise oldukça iyi başladı.

HAFTANIN 11'İNE SEÇİLDİ

Ligin ilk 3 haftasında ilk 11'de şans bulan Ndombele, son olarak Angers karşısında şık bir asiste imza attı. Ndombele, Angers maçında gösterdiği performansla L'Equipe gazetesi tarafından Ligue 1'de haftanın 11'ine seçildi.

TETE'DEN HIZLI BAŞLANGIÇ

Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer olan Tete ise sarı-kırmızılılarda 45 maçta attığı gol sayısına, yeni takımında sadece 8 karşılaşmada ulaştı.

Rakip fileleri 3 kez havalandıran Brezilyalı kanat oyuncusu, son olarak takımının Yunanistan Ligi'nde 2-2 berabere kaldığı GS Kallithea maçının duraklama dakikalarında attığı golle 1 puanı getirdi.

TUR UMUDUNA SEBEP OLMUŞTU

Tete, Panathinaikos'la Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Ajax'a, Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında ise Lens'e karşı gol sevinci yaşadı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
FRANSA LIGUE 1 ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN