Temsilcilerimiz parkede, çifte heyecan beIN SPORTS'ta!

Video yükleniyor...

Turkish Airlines EuroLeague'de sezonun ilk çift maç haftası geldi. Sezona ikide sıfırla giren Anadolu Efes, ASVEL deplasmanında galibiyet arayacak... Fenerbahçe Beko ise Alba Berlin ile kozlarını paylaşacak...

Turkish Airlines EuroLeague'de üçüncü ve dördüncü hafta heyecanı arka arkaya yaşanacak. Sezonun ilk çift maç haftasında Anadolu Efes'in ilk rakibi ASVEL. 

Sezona Real Madrid deplasmanında alınan mağlubiyetle başlayan lacivert-beyazlılar, geçen hafta ise Cska Moskova'ya kaybetti. Ruslar önünde bir ara 16 sayı geri düşmesine rağmen final periyodunda geri gelmeyi başaran Ergin Ataman'ın ekibi, son düzlükte öne geçmeyi başaramadı ve EuroLeague'de oynadığı ikinci karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı.

Rakip ASVEL ise yoluna kayıpsız devam eden 6 takımdan biri. Fransa'da Zalgiris'i mağlup etmesinin ardından deplasmanda da Alba Berlin'i geçen ASVEL, üçüncü galibiyetini Anadolu Efes önünde arayacak.

ASVEL - Anadolu Efes karşılaşması saat 21:00'den itibaren beIN SPORTS HABER'den ekranlara gelecek.

EuroLeague'deki diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise Alba Berlin deplasmanında galibiyet arayacak. Sezona Kızılyıldız zaferiyle başlamasının ardından Panathinaikos deplasmanında tatsız bir mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, üst üste ikinci dış saha maçında Alba Berlin ile kozlarını paylaşacak.

OAKA'da son saniyelere önde girmesine rağmen üst üste gelen iki sportmenlik dışı faulle birlikte rakibine yakalanan Fenerbahçe, Yunanistan'dan mağlubiyetle döndü. 

Alman ekibi Alba Berlin ise sezona kötü giriş yapan takımlardan. EuroLeague'de galibiyeti bulunmayan altı takımdan biri konumundaki Almanlar, taraftarı önünde ilk galibiyetini arayacak.

Alba Berlin - Fenerbahçe Beko karşılaşması saat 21:00'den itibaren beIN SPORTS HD 3'ten yayınlanacak.