Taraftarlardan Harry Kane yorumu: "Lanetli!"

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen şampiyonluğa doğru giderken Bayern Münih de son yılların en sıkıntılı zamanlarını Harry Kane ile beraber yaşıyor.

Sezon başında 95 milyon Euro karşılığında Tottenham'dan Bayern Münih'e transfer olan Harry Kane takımıyla gol olup yağdı. Bayern formasıyla 36 maçta 37 gol atıp 12 asist yapan yıldız oyuncunun yüksek performansına rağmen Bavyera ekibi şampiyonluğu henüz matemaktiksel olarak kaybetmese de mental olarak kaybetti.

Tottenham'da kupa kazanamayan ve kariyerinde de kupası olmayan Harry Kane şampiyonluk yaşamak için geldiği Bayern'de şampiyon olma şansını kaybederken taraftarlar arasında lanetli olarak anılmaya başlandı.

Kane laneti

İngiliz basınından Sport Bible'ın haberine göre maç 1-0 Dortmund üstünlüğü ile devam ederken Harry Kane'in 23. dakikada kaçırdığı net golden sonra taraftarlar sosyal medyada İngiliz oyuncuyu lanetli olarak anmaya başladı.

Taraftarlar oyuncuya takılırken bir taraftar, "Kane'in laneti gerçek!" yazdı. Diğer taraftarlar da "Bir oyuncuyu Tottenham'dan çıkarabilirsiniz ama Tottenham'ı oyuncudan çıkaramazsınız." yazdı.

Başka taratarlar da yine lanetin altını çizerek "Harry Kane, Bayern'de lig şampiyonluğu kazanmak için Spurs'tan ayrıldı, laneti de yanında götürdü." dedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler