Talisca'dan yıllar sonra flaş itiraf! "Teklif bile almadım"
Yayınlanma Tarihi 15 Ocak 2026 Per 07:23
Güncelleme Tarihi 15 Ocak 2026 Per 07:25
Video yükleniyor...
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Brezilya basınından Placar'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Geleceğiyle ilgili önemli ifadeler kullanan Talisca, "Şu an için Brezilya'ya dönmeyeceğim. Burada hala yapmam gereken işler var. Bir gün belki Brezilya'ya dönerim. Ama birkaç yıl daha Fenerbahçe'de kalacağım, Türkiye'de çok mutluyum. Bugün bana hep Corinthians'ta oynamak isteyip istemediğimi soruyorlar ama ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Ve dürüst olmak gerekirse, resmi bir teklif bile almadım." diye konuştu.
Futbol tarzıyla alakalı yorumlarda bulunan tecrübeli orta saha, "Beni ‘modern futbolun 10 numarası’ olarak tanımlayanlar var. Ben klasik bir oyuncu değilim. Bugün bu oyuncular Alan Patrick ve Ganso gibi. Kendimi Rivaldo'ya daha çok benzetiyorum, kalite açısından değil tabii..." ifadelerini kullandı.
Benfica'dan ayrılış sürecine değinen Talisca, "Benfica'da, Brezilya'da kazandığımın neredeyse aynısını kazanıyordum. Ailemin hayatını değiştirmek için doğru zamandı. Sadece kariyerimi düşünseydim, Manchester United'a giderdim ama aradaki fark çok büyüktü. Bunu kimseye söylemedim, birçok kişi bana karşı çıktı, ama gerçek nedeni sadece ben biliyorum." dedi.
31 yaşındaki oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 27 resmi maçta 15 gol ve 3 asist yaptı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler