Suudi Arabistan'ın son gözdesi Fransa'dan!

Suudi Arabistan'ın son gözdesi Fransa'dan!
Tüm dünyada yaz transfer dönemi hız kazanmaya başlarken Suudi Arabistan ekipleri yeni transferlerine hazırlanmaya başladı. Hedefteki son isim Alexandre Lacazette.

Kadrolarına kattıkları dünya yıldızları ile gündeme oturan Suudi Arabistan takımları bu dönemde de önemli isimleri transfer etmek isterken gündeme son olarak Alexandre Lacazette geldi.

Foot Mercato'nun haberine göre Al-Qadisiya takımı Alexandre Lacazette ile anlaşma sağladı. 2025 yılına kadar Lyon ile sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Lacazette'in kariyerindeki son büyük sözleşmeye imza atma fırsatı yakaladığı için Al-Qadisiya ekibine transfer olmak üzere.

Kaynak yaratacak

Lyon ise oyuncunun ayrılmasına razı olurken yerine gelecek isim için de Lacazette'in satışıyla kaynak yataracak. Hedefteki isim de Georges Mikautadze. 

Lyon altyapısında yetişen Lacazette 2017'de Arsenal'e transfer olmuş ve 2022'de Lyon'a geri dönmüştü. Bu sezon takımı ile 35 maça çıkan Lacazette 22 gol atıp 5 asist yaptı ve sezon başında oldıukça sıkıntılı zamanlardan geçen ve küme düşme hattına kadar gerileyen Lyon'un Konferans Ligi'ne gidebilmesinde büyük katkı sağlamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler