Suudi Arabistan'dan Barcelona'nın altı yıldızına kanca!

Suudi Arabistan'dan Barcelona'nın altı yıldızına kanca!
Cristiano Ronaldo, Neymar ve Benzema gibi önemli isimlerin ardından birçok yıldızın transfer olmasının ardından önemli isimler Suudi Arabistan'a transfer olmaya başladı.

Bu transfer sezonu da adından söz ettirmek isteyen Suudi Arabistan kulüpleri Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona'nın altı yıldızına göz dikmiş durumda.

Savunma hattından iki isim

Jules Kounde'yi Al-Ittihad yakından takip etse de oyuncunun Barcelona'da mutlu olması ve kulübün de Fransız oyuncuya güvenmesi transferi zorlaştıran etmenlerden. Diğer isim de sezonu Aston Villa'da geçiren Clement Lenglet. Fransız oyuncu geçen yaz Suudi Arabistan'a gitmeyi reddetse de tekrar durumu ile ilgileniliyor.

100 milyon Euro 

Geçen yaz Raphinha, Arap takımları tarafından çok istenirken oyuncunun ailesi Barcelona'da mutlu olmasından dolayı teklifi reddetmişti. Bu sezon Brezilyalı yıldız çok istenirken mevcut teklif 100 milyon Euro'ya kadar çıkabilir. Raphinha yanında Joao Felix de geçen sezon Al-Hilal radarındaydı ancak Barcelona'ya kiralık olarak gitmesi transferi rafa kaldırsa da Barcelona ile tekrar bir anlaşma olmaması durumunda Portekizli oyuncu Suudi Arabistan'a gidebilir.

Marc ter Stegen takımda kalacak

Uzun zamandır Al-Ittihad, Alman file bekçisini takıma kazandırmanın peşindeydi. Ancak yıldız oyuncu Barcelona ile 2028 yılına kadar sözleşme yeniledi ve takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

En büyük hedef Lewandowski

Suudi Arabistan takımlarının en büyük isteği olan Polonyalı yıldıza sezon başında 100 milyon Euro'dan fazla bir teklif yapılmıştı. Ancak oyuncu Barcelona'da mutlu olmasından dolayı gelen teklifleri reddetmişti. Lewandowski'nin Barcelona ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler