Suarez'den yıllar sonra gelen Real Madrid itirafı!

Suarez'den yıllar sonra gelen Real Madrid itirafı!
Futbolun efsane isimlerinden Luis Suarez geçmişe dair önemli açıklamalarda bulundu.

Barcelona'ya transferi öncesinde yaşananları anlatan Uruguaylı oyuncu, Katalanlara katılışı sırasındaki bir çok sır perdesini araladı.

2011'de Ajax'tan Liverpool'a transfer olan Luis Suarez, İngiliz ekibinde harika bir performans sergilerken 2014 Dünya Kupası sonraı yaşadıklarını Uruguaylı radyo programı La Mesa'ya anlattı.

Suarez, Real Madrid'e; Benzema, Arsenal'e

2014 Dünya Kupası öncesinde Real Madrid'in kendisiyle ilgilendiğini belirten Suarez, "2014 Dünya Kupası öncesinde Real Madrid benimle sözleşme imzalamak istiyordu ve her şey yolunda gidiyordu. Benzema'yı Arsenal'e satmayı planlıyorlardı, her şey hazırd." dedi

"Isırık ilgilerini azalttı"

Uruguay'ın 2014 Dünya Kupası'nda İtalya ile karşılaştığı maçta Chiellini'yi ısıran Suarez ceza almış ve futboldan uzak kalmıştı. 



Cezası dolayısıyla da Barcelona formasını geç giyen Suarez, "Dünya Kupası başladığında Barça yarışa katıldı ve açıkçası ben Barça'yı tercih ettim. Isırma durumuyla birlikte Madrid ilgilerini azalttı ve Barça daha çok ilgilenmeye başladı. Sonunda iki seçeneğim vardı ve Barcelona'yı seçtim çünkü bu benim hayalimdi." dedi.

Barcelona formasıyla 283 maça çıkan Luis Suarez 195 gol attı ve 113 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler