Suarez ve Messi tekrar buluşuyor

Suarez ve Messi tekrar buluşuyor
Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Gremio forması giyen Uruguaylı golcü Luis Suarez'in, Inter Miami ile anlaşmaya vardığını teknik direktör Renato Gaucho duyurdu.

İspanya basınından ESPN'in haberine göre, Gremio'da forma giyen Luis Suarez, aralık ayı sonunda Brezilya futboluna veda edecek ve kontratı erken feshedilecek. 36 yaşındaki yıldız golcü daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek Inter Miami'ye imza atacak. 

Hocası doğruladı

Gremio teknik direktörü Renato Gaucho Suarez hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Böylesine harika bir profesyonelle çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Bu boşluk önümüzdeki yıl devam edecek çünkü onun yeteneğine ve becerisine sahip birini bulmak kolay değil. Maalesef daha önce de söylediğim gibi burada kalması çok zordu. Herkes bunu istiyordu ama bu kararı yalnızca o tersine çevirebilirdi. Ne yazık ki gidecek ve Gremio'nun hücumunda bu boşluk oluşacak." 

Barcelona'nın yıldızları yeniden buluştu

Uzun süren görüşmeler sonucu iki taraf da anlaşmaya varırken, Uruguaylı yıldız bir dönem formasını giydiği Barcelona'da Lionel Messi ile de yeniden buluşmuş oldu.

Inter Miami de bu transferle birlikte İspanya'da Barcelona ile rekor kıran ve büyük başarılara imza atan Jordi Alba, Sergio Busquets ve Lionel Messi gibi isimler sonrası yeni bir yıldızı daha kadrosuna eklemiş oldu.

Suarez geçtiğimiz sezon 26 lig maçına çıktığı Brezilya ekibine 10 gol ve 10 asistlik katkı sağlamıştı.