Stoper tamam... Sırada sağ bek var!

Video yükleniyor...

Beşiktaş iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Cenk Gönen ile anlaşan siyah beyazlılar, dış transferde İsveçli Alexander Miloseviç ile pürüzleri ortadan kaldırdı. 
 
Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında forma giyen 23 yaşındaki defans oyuncusu ile 4 yıllık anlaşma yaptı. 
 
Bu sezon AIK Stockholm formasıyla 28 maça çıkan Milosevic, 3 gol - 2 asistle oynadı. Sırp asıllı Alexander Milosevic, 2 kez de İsveç Milli Takım forması giydi.
 
1.91 metre boyundaki Milosevic, 2 sezon önce, İsveç Ligi'ne yeni katılan en iyi oyuncu unvanını almıştı. 
 
Stoper sorununu Milosevic ile çözen Beşiktaş, sağ bek transferinde de Antonio Barragan ile masaya oturdu. Siyah beyazlılar 27 yaşındaki İspanyol futbolcuya teklifini iletti. Ancak İspanya'nın Valencia takımında forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Barragan, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi. 
 
Beşiktaş, gözünü yeniden teknik direktör Slaven Biliç'ın ısrarla istediği Uruguaylı Maxi Pereira'ya çevirdi. ,

Portekizin Benfica takımında forma giyen ve sözleşmesi Haziran sonunda bitecek Uruguaylı sağ bek için temaslara ağırlık verildi. 
 
Bu arada Beşiktaş, Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek ile sözleşmelerini uzatma konusunda yeniden masaya oturarak iki futbolcu ile de anlaşmaya hazırlanıyor. 
 
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş