Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 hafta böyle geçti

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan dolu 3 haftanın ardından gözler milli maç arasına çevrildi. Ligin zirvesinde ise dokuzar puanlı Trabzonspor ve Fenerbahçe yer alıyor. 

Bu iki kulübü 7'şer puanla son şampiyon Beşiktaş, Galatasaray ve İttifak Holding Konyaspor takip ediyor.  
 
5 takımın namağlup girdiği milli arada 2 takım ise henüz kalesinde gol görmedi. Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu 3 haftada kalesini gole kapatan takımlar oldu.
 
3 haftanın en golcüsü ise lider Tranzonspor. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, rakip filerere 8 gol bıraktı. Henüz golle tanışamayan tek takım da ligin yeni ekiplerinden GZT Giresunspor oldu. Karadeniz temsilcisi 5 gol yerken, henüz gol sevinci yaşayamadı. Ligin puan alamayan iki takımından birisi hakan keleş'in öğrencileri olurken, diğer takım da medipol başakşehir. 
 
3 hafta sonunda, 3 isim gol krallığında ilk sırada bulunuyor. Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme, Fraport TAV Antalyaspor'un yeni golcüsü Haji Wright ve Atakaş Hataysporun, Ankaragücü'nden transferi Saba Lobjanidze üç golle krallığı paylaşıyor. 
 
Kurtarış krallığında 11 kurtarışla zirvede yer alan isim Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır. Altay'ı 8 kurtarışla İttifak Holding Konyaspor'un tecrüeli eldiveni Ibrahim Sehiç ve lider Trabzonspor'un 1 numarası Uğurcan Çakır takip ediyor. 

Milli ara sonrası 4. Haftada bizleri çok keyifli maçlar bekliyor. Haftanın maçı şüphesiz Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Lider Trabzonspor, Galatasaray'ı konuk edecek. Fenerbahçe, Kadıköy'de Demir Grup Sivassspor'u, Beşiktaş da Yeni Malatyaspor'u Dolmabahçe'de ağırlayacak. Her zaman olduğu gibi Spor Toto Süper Lig keyfi tüm içerikleriyle birlikte beIN SPORTS ekranlarında olacak.