Spor camiasından Christoph Daum mesajları

Video yükleniyor...

Christoph Daum'un vefatının ardından spor camiasından taziye mesajları geldi.

İşte resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan taziye mesajları:

Beşiktaş: "Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe: "Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Galatasaray: "Ülkemizde geçmiş yıllarda Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde teknik direktörlük görevlerinde bulunan, Türk futboluna hizmetleri daima hatırlanacak olan Christoph Daum'un vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Hayatını kaybeden Christoph Daum'un ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz."

Bursaspor: "Eski Teknik Direktörlerimizden Christoph Daum’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

TFF: Türk futbolunda iz bırakan, ülkemizde taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin sevgi ve saygısını kazanan, Türkiye ve Türk dostu Alman teknik direktör Christoph Daum'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum, Türkiye'de görev yaptığı süre boyunca toplamda 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Daum ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe’nin 2003-2004 ve 2004-2005 şampiyonluklarında takımımızın teknik direktörü olan, Futbol takımımıza kişilikli bir futbol anlayışı aşılayan, değerli futbol insanı Christoph Daum’un vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Hocamız Christoph Daum’a Allah’tan rahmet, değerli ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileklerimi sunarım."

Serhat Akın: "Çok ama çok üzgünüm senden öğrendiklerim sonsuza kadar senden bana miras kalacak seni hiç unutmayacağım Christoph Daum."

Alex de Souza: "Beni Türkiye’ye getiren en önemli isimdi. Fenerbahçe’deki sportif başarımdan dolayı bu beyefendiye çok şey borçluyum. Benim için yaptıklarınız için çok teşekkür ederim. Hayatımdaki çok önemli bir insanı kaybettiğim üzücü bir gün."

Ertuğrul Sağlam: "Benim için her zaman çok değerli olan Hocam Christoph Daum’un vefatı nedeniyle çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin"

Ümit Özat: "Hocam Daum'un biraz önce vefat haberini aldım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bana kattıkların için teşekkür ederim, ruhun şad olsun, ışıklar içinde uyu"

İlhan Mansız: "Hocalığı dışında insan olarak da iz bırakan TD Christoph Daum’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ruhun şad, mekanın cennet olsun."

CHRISTOPH DAUM HAYATINI KAYBETTİ