Spor camiasından 1 Mayıs mesajları
Yayınlanma Tarihi 1 Mayıs 2026 Cum 08:36
Güncelleme Tarihi 1 Mayıs 2026 Cum 08:42
Spor camiası, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
TFF'den yapılan açıklamada, "Futbolumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm paydaşlarımız başta olmak üzere; saha içinde ve dışında üreten, yaşamın yükünü omuzlarında taşıyan, ülkemizin kalkınmasına emekleriyle güç veren tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz." ifadesi kullanıldı.
TBF'nin sosyal medya hesabında yer alan paylaşımda, "Yaşamın her alanına değer katan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!" denildi.
TVF'nin internet sitesindeki kutlama mesajında, "Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." ifadesine yer verildi.
Beşiktaş'ın sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Bütün işçi ve emekçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun." ifadesi kullanıldı.
Beşiktaş'ın sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Bütün işçi ve emekçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun." ifadesi kullanıldı.
Fenerbahçe'nin kutlama paylaşımında, "Akıp giden zamana alın teriyle iz bırakan, emeğiyle hayatı var eden tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." denildi.
Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Emeğin ve dayanışmanın birleştirici gücüyle ülkemiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz." mesajı aktarıldı.
Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada ise "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." ifadesi yer aldı.
Trabzonspor tarafından yapılan açıklamada ise "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun." ifadesi yer aldı.