Son transfer haberleri

Son transfer haberleri

Bu yıl transfer sezonunun en hareketli ülkesi İngiltere oluyor. Hergün yeni imzaların geldiği  Ada'da dün de önemli imzalar ve iddialar yeraldı. İşte son Avrupa'dan son transfer haberleri:

İspanya'da sezonun sona ermemesi ve İtalyan ekiplerinin kadrolarını koruma çabası nedeniyle transfer döneminin en hareketli ülkesi İngiltere oluyor. Şu ana kadar en çok transfer yapan ekip ise Bundesliga'nın devi Bayern Munih. Alman ekibini Premier Lig şampiyonu Manchester United takip ediyor. Yeni sahipleriyle çok hareketli bir dönem geçirmesi beklenen Liverpool'un ise sadece Voronin'i bonservissiz olarak kadrosuna katmış olması herkesi şaşkına çevirdi. İşte Avrupa'dan son transfer haberleri ve dikikoduları:

BIG SAM'DEN 2. İMZA
Sam Allardye'ın göreve gelmesinden sonra yeni sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen Newcastle, Viduka'nın ardından City'in hırçın ismi Joey Barton'ı da renklerine bağladı. Man.Ctiy'e 5.8 milyon pound ödeyecek Magpies'in Owen'ın ayrılması durumunda yeni bir transfer yapması bekleniyor.

CHELSEA BEDAVALARI KAÇIRMIYOR
Dünün başka bir imzası da Chelsea'den geldi. Şimdiye kadar bonservis sorunu olmayan Sidwell ve Pizarro'yu kadrosuna katan Maviler, bu kez de Bolton'un İsrailli ismi Tal Ben Haim'i transfer etti. Başarılı savunma oyuncusu devre arasında da Stamford Bridge ekibiyle görüşmüş ancak takımı izin vermediği için bu transfer olmamıştı.

BENT'TEN SÜRPRİZ RET
Ada'da günün en ilginç transfer haberi Darren Bent'ten geldi. Küme düşen Charlton'da forma giyen genç golcü, kırmızı beyazlıların West Ham'ın 17 milyon poundluk teklifini kabul ettiğini açıklamasının ardından bu ekibe transfer olmayacağı söyledi. Tottenham veya daha büyük bir ekipte orma giymek istediğini belirten yıldız golcü, West Ham'ın teklifinin kendisini ilgilendirmediğini ifade etti.

DUDEK BERNABEU KULÜBESİNE
Liverpool ile sözleşmesi sona eren Jerzy Dudek gelecek sezon Real Madrid'te forma giyecek. Kırmızılar'ın yeni sözleşme teklifini reddeden başarılı kaleci, gelecek sezon büyük ihtimalle Casillas'ın yedeği olacak.

PIGUE'YE 7 MİLYON POUND
İngiltere'de forma giyen İspanyol yıldızlar, ülkelerinin takımı için büyük önem kazanmaya başladı. 15 yaşındayken Pique'yi Manchester United'a kaptıran Barcelona sezonu Zaragoza'da geçiren genç defans oyuncusu için Gudjohnsen artı para önerdi. ancak ManU, bu teklifle ilgilenmediğini açıkladı. Katalanlar'ın teklifi yükseltmesi bekleniyor.

SON GÖZDE QUARGRIELLA
Transfer sezonunun hareketli ekiplerinden ManU, şimdi de gözünü İtalya'ya dikti. Kırmızı Şeytanlar, Sampdoria'nın başarılı futbolcusu Fabio Quagliarella için İtalyan ekibine 10 milyon pound önerdi. Ancak genç yıldız için başta şampiyon Inter olmak üzere birçok ekip harekete geçmiş durumda. Sampdoria'nun bu transferden en az 15 milyon euro kazanması bekleniyor.

RECOBA İSPANYA YOLCUSU
İtalyan basını Inter'den ayrılması beklenen yıldız futbolcu Alvaro Recoba'nın Atletico Madrid ile anlaştığını iddia etti. İtalyan basınına göre Uruguaylı yıldız bu transferden yıllık 4 milyon euroya yakın bir para alacak. Recoba, sezon sona ermeden yaqtığı açıklamada Lacivert siyahlılardan kesin olarak ayrılacağını ancak hangi takımda forma giyeceğine karar vermediğini ifade etmişti.

JUVE'DE HEDEF VAN DER VAART
Sezon ortasında görüştüğü Werderli Klose'yi büyük ihtimalle Bayern'e kaptırması beklenen Juventus, bir başka Bundesliga oyuncusuna yöneldi. Torino ekibinin hedefindeki isim Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael Van Der Vaart. Genç yıldız için 10 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtilen Juventus'un diğer hedefi ise Lyon'un Portekizli ortasaha oyuncusu Thiago.
 
(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)