Son düdük çaldı, Rams Park bayram yerine döndü! İşte o anlar

Video yükleniyor...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Bellona Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek üst üste 3, toplamda da 25. şampiyonluğunu ilan etti.

Hakem Ali Şansalan'ın bitiş düdüğünün ardından Rams Park adeta bayram yerine döndü. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ile futbolcular bir büyük sevinç yaşadı.

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Rams Park'ta stadın üstüne 25. şampiyonluğu ve 5 yıldızı simgeleyen görsel çekildi. Saha içinde üzerinde 5 adet yıldız olan zeplin gezdirilirken, marşlar ve ışık şovları arasında saha içine 5 adet led ekran getirildi.

Attığı gollerle Galatasaray'ın 5. yıldızı takmasında başrol oynayan Victor Osimhen, şampiyonluk sevincini kızıyla paylaştı.

Şampiyonluğu oğlu Ciro ile birlikte kutlayan Dries Mertens ise saha içinde duygusal anlar yaşadı. 38 yaşındaki Belçikalı futbolcu gözyaşlarını tutamadı.

Saha içinde büyük bir sevinç yaşayan futbolcular, orta sahadaki dj kabini etrafında dans edip, davullar çalarak eğlendi. Kutlamalara sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısı için lisansı çıkarılmayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi de katıldı.