Sneijder: "Kupa varsa öncelikli hak eden Galatasaray'dır"

Video yükleniyor...

Bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve kulübün efsanesi haline gelen Wesley Sneijder, Nef Stadyumu'nu ziyaret etti. 

Şampiyonlar Ligi finali için ülkemizde bulunan Sneijder, kulüp müzesini gezdikten sonra kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 

"Hafızamda canlandı"

Sneijder, "Burada inanılmaz anılarım var. Takım otobüsü ile tünelden içeriye girdiğimiz zamanlarda hissettiklerimi yeniden hatırladım. Taraftarlarımızın beni karşılamasıyla da o anlar hafızamda canlandı." şeklinde konuştu. 

Hollandalı eski futbolcu, "Galatasaray'ın bu sezon şampiyonluğu kazandığı maçta burada olamadığım için üzgünüm. Fenerbahçe derbisinde burada olmak isterdim ama Hollanda'da çekimim olduğu için gelemedim. Fenerbahçe maçında oynayan ve gol atan bir oyuncu olarak dünyadaki derbilerin en büyüklerinden biri olduğunu söyleyebilirim. O maçta gol atmak insana bulutların üzerinde hissettiriyor." dedi. 

"Kupa varsa hak eden Galatasaray'dır"

Sneijder, "Ortada bir kupa varsa o kupayı öncelikli olarak hak eden Galatasaray'dır. Takım bu sezon da son ana kadar elinden geleni yaptı. Şampiyonluktan dolayı çok mutluyum. Hemen hemen her maçı takip ediyorum. Hepsi Galatasaray formasını hak eden oyuncular, ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydular." ifadelerini kullandı. 

Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'i desteklediğini de belirten Sneijder, "Atatürk Olimpiyat Stadı çok güzel hazırlanmış. İstanbul finale ev sahipliği yapmayı sonuna kadar hak ediyor. Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız ve kazandığıımız maçı hatırladım. Tekrar İstanbul'da olmak müthiş hissettirdi." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

2012/13 sezonunun devre arasında Galatasaray'a katılan ve 2017/18 sezonuna kadar sarı kırmızılı ekipte kalan Sneijder, Galatasaray forması ile 175 maça çıkarken, 45 gol ve 44 asistlik performans sergilemişti.


SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN