"Sırbistan'da Fenerbahçe günlerimi açıp izliyordum"

Video yükleniyor...

Bir sezonluk aranın ardından Fenerbahçe Beko'ya dönen Marko Guduric, beIN SPORTS'un özel röportaj konuğu oldu!

NBA'e gidiş sürecine değinen 25 yaşındaki oyuncu, "Öncelikle benim için büyük bir sürprizdi. Sezon sonunda sosyal medyadan, 'Seneye görüşürüz. Daha iyi olacağız.' demiştim. Tatile gittim ve sonra NBA'e gitme şansım olduğunu öğrendim. Her şey çok çabuk ilerledi. Hayallerim gerçek olmuştu." ifadelerini kullandı.

Efsane sporcu Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesinden ötürü duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Guduric, "Lakers'a karşı maçlarımızda saha kenarında değildi. Onunla tanışmayı çok isterdim, ona yakın olmayı... Phoenix maçında yaptığımız ısınmaların cenaze gibi geçtiğini hatırlıyorum. Herkes ağlıyordu. Onun büyüklüğüne tanıklık edebildiğimiz için şanslıyız." dedi.

Sarı-lacivertli forma altındaki yeni dönemini ve taraftar desteğinden yoksun kalmalarını değerlendiren Sırp forvet, "Birçok yeni oyuncu, yeni bir sistem ve yeni bir koç var. Kolay değil. Obradovic geldiğinde de takım ilk yılda çok iyi bir iş çıkarmamıştı. Bu yıl çok fazla oyuncu değişti ve birbirimizle oynamaya alışmak için zamana ihtiyacımız var. Umarım çok uzun süre beklememiz gerekmez. Taraftarımızı özlüyoruz. Sırbistan'da evimdeyken çok boş vaktim vardı ve bazen, geçmişteki 2-3 yıldan görüntüleri izliyordum. Atmosfer ve burada kazandığımız maçlar inanılmazdı." sözlerini sarf etti.

Didem Gürser'in kendisine yönelttiği soruları içtenlikle yanıtlayan başarılı basketbolcunun bu özel röportajı beIN SPORTS aracılığıyla siz sporseverlere ulaşıyor. Hepinize keyifli seyirler!