Sırada Bülent Bölükbaşı var!..

Sırada Bülent Bölükbaşı var!..

Beşiktaş'ta 1 yılı aşkın bir süredir Mehmet Topuz'un alınmasını ısrarla isteyen Teknik Direktör Jean Tigana , Kayserispor'un bu oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle yine aynı takımda görev alan Bülent Bölükbaşı'nı istediği öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre yöneticilerle telefonla görüşüp aradaki buzları eriten Fransız Teknik adamın " Ön liberoda bize şu an için uygun olan isim Kayserispor'un kaptanı Bülent'dir.  Gerçekten sahada her şeyini ortaya koyan ve 90 dakika boyunca hiç bıkmadan mücadele eden Bülent bize yararlı olur." dediği belirtildi.Yönetimden Bülent Bölükbaşı dışında Antalyaspor'lu Ali Bilgin'i de isteyen Fransız teknik direktörün " Burak genç bir oyuncu olduğu için bazı maçlarda iyi oynuyor bazı karşılaşmalarda ise istediğim performansı sahaya yansıtamıyor.Burak'ın formsuz olduğu dönemlerde Ali Bilgin'den yararlanabilirim.Ali futbolu aklıyla oynayan soğuk kanlı ve yetenekli bir oyuncu .Bu futbolcuyu ne pahasına olursa olsun almalıyız " şeklinde önerine bulunduğu ifade edildi. 

Jean Tigana'nın ayrıca gelecek yıl için Eskişehirspor'lu Mehmet Akif, Diyarbakırspor'lu Barış ve Burhan'ı da istediği öğrenildi.

Bu arada Vestel Manisaspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın yönetici Sinan Vardar'ı arayarak genç oyunculardan Serdar Özkan,İbrahim Kaş ve Aydın Karabulut'u resmen istediği ortaya çıktı. Ancak Tigana'nın 2 .yarıda bu oyunculardan yararlanmak istediğini söyleyerek bu teklifi reddettiği belirtildi.