GENİŞ ÖZET | Siltaş Yapı Pendikspor 1-0 Yılport Samsunspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor evinde Yılport Samsunspor'u 1-0 mağlup etti.

Genç golcüsü Erencan Yardımcı'nın 47. dakikada attığı golle galip gelen Siltaş Yapı Pendikspor, bu sezon evinde ilk galibiyetini alarak, şanssızlığını kırdı ve üçüncü galibiyetini almış oldu.

Yılport Samsunspor da iki maçlık galibiyet serisinin sonuna geldi ve bir kez daha deplasmanda kaybetmiş oldu. Özellikle net pozisyonlar yakalayan Samsun ekibi Siltaş Yapı Pendikspor'un kalecisi Erdem Canpolat'ı geçemedi.

Bu skorla Siltaş Yapı Pendikspor puanını 13 yaparken, Yılport Samsunspor 8 puanda kaldı.

Önemli anlar:

30. dakikada Pendikspor gole yaklaştı. Ceza sahası dışında topla buluşan Lusamba, savunmanın arasından altıpasa doğru hareketlenen Diaby'ye pasını aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcunun şutunda, Okan Kocuk açıyı kapatarak gole izin vermedi.
İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Okan Kocuk'un elle başlattığı oyunda araya giren Diaby, Erencan Yardımcı'ya pasını aktardı. Ceza sahasındaki bu futbolcu, penaltı noktası üzerindeki Halil Akbunar'a pasını çıkardı. Halil, müsait pozisyonda topu üstten dışarı gönderdi. İzlemek için tıklayın!

47. dakikada Pendikspor öne geçti. Van Drongelen'den topu kapan Halil Akbunar, sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı. Altıpas önünde meşin yuvarlağı kontrol eden Erencan Yardımcı'nın dönerek vuruşunda top, kaleci Okan Kocuk'un sağından filelerle buluştu: 1-0 İzlemek için tıklayın!

58. dakikada Samsunspor gole yaklaştı. Taç atışı sonrasında sol kanatta topla buluşan Ntcham, Ercan'la verkaç yaparak ceza sahasına girdi. Bu futbolcunun yakın mesafeden sert şutunda, kaleci Erdem Canpolat gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

82. dakikada Vukovic'in geri pası kısa düştü. Bu pozisyonda rakibinden önce topu kapan Ntcham, ceza sahasına girip karşı karşıya yerden bir vuruş yaptı, kaleci Erdem Canpolat açıyı kapatarak gole müsaade etmedi. Ardından pozisyon devam etti ve sol kanattan ceza sahasına gönderilen ortada Mouandilmadji'nin kafayla indirdiği topa yakın mesafeden Holse sert vurdu. Kaleci Erdem Canpolat bu pozisyonda da gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Siltaş Yapı Pendikspor: 1 - Yılport Samsunspor: 0

Stat: Pendik

Hakemler: Burak Pakkan, Serkan Olguncan, Ali Tuna

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç (Dk. 67 Serkan Asan), Rassoul, Welinton, Sequeira, Lusamba, İbrahim Akdağ (Dk. 54 Vukovic), Diaby (Dk. 80 Thuram), Endri Çekiçi (Dk. 68 Midtsjö), Halil Akbunar, Erencan Yardımcı (Dk. 80 Görkem Bitin)

Yılport Samsunspor: Okan Kocuk, Tirpan (Dk. 83 Nanu), Satka, Van Drongelen, Soner Gönül, Bennasser (Dk. 17 Soner Aydoğdu), Tait, Muhammed Gümüşkaya (Dk. 46 Ntcham), Holse, Emre Kılınç (Dk. 60 Laura), Ercan Kara (Dk. 60 Mouandilmadji)

Gol: Dk. 47 Erencan Yardımcı (Siltaş Yapı Pendikspor)

Kırmızı kart: Markus Gisdol (Teknik direktör) (Maç bitiminde) (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 55 Tirpan, Dk. 79 Okan Kocuk, Dk. 90+4 Satka (Yılport Samsunspor), Dk. 64 Sequeira, Dk. 90+4 Ivo Vieira (Teknik direktör) (Siltaş Yapı Pendikspor)