ÖZET | Siltaş Yapı Pendikspor 0-1 Bitexen Antalyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Siltaş Yapı Pendikspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Bitexen Antalyaspor galibiyeti ile tamamlandı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golü dakikalar 19'u gösterirken Bahadır Öztürk kaydetti. 

Sergen Yalçın ilk galibiyetini aldı

Bitexen Antalyaspor'un başında ikinci maçına çıkan Sergen Yalçın, kırmızı beyazlı ekiple ilk galibiyetine ulaşmış oldu. Yalçın, Bitexen Antalyaspor ile ilk maçında Corendon Alanyaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. 

BITEXEN ANTALYASPOR - CORENDON ALANYASPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Erdal Rakip cezalı duruma düştü

Mücadelenin 66. dakikasında sarı kart gören Erdal Rakip, cezalı duruma düştü. Rakip, Bitexen Antalyaspor'un gelecek hafta oynayacağı Trabzonspor maçında cezası nedeniyle sahada yer alamayacak.

Bu sonuçla birlikte Bitexen Antalyaspor 28 puana yükselirken, Siltaş Yapı Pendikspor 15 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

19. dakikada Bitexen Antalyaspor golü buldu. Safuri'nin sol taraftan kullandığı korner sonrası altıpas çizgisi üzerinde topa kafa vuran Bahadır Öztürk, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 42. dakikasında gelişen Siltaş Yapı Pendikspor atağında Halil Akbunar topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

71. dakikada Bitexen Antalyaspor çok etkili bir atağa çıkarken, Siltaş Yapı Pendikspor savunmasında Serkan Asan çok kritik bir müdahalede bulundu ve pozisyondan gol sesi çıkmasını önledi. İzlemek için tıklayın!

90+5. dakikada Erdal Rakip'in hatalı pasında araya giren Emre Taşdemir, kaleciyle karşıya kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası çizgisi üzerinde yaptığı vuruşta, Bahadır Öztürk topu uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

Siltaş Yapı Pendikspor: 0- Bitexen Antalyaspor: 1

Stat: Pendik

Hakemler: Oğuzhan Çakır, İlker Takpak, Bilal Gölen

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan Asan, Berkay Sülüngöz, Alpaslan Öztürk, Sequeira, Midtsjö, İbrahim Akdağ, Kappel (Dk. 46 Diaby), Gökcan Kaya (Dk. 65 Emre Taşdemir), Halil Akbunar (Dk. 77 Thuram), Erencan Yardımcı

Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı (Dk. 88 Ufuk Akyol), Ömer Toprak, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Saric, Erdal Rakip, Bytyqi (Dk. 79 Larsson), Safuri (Dk. 63 Milosevic), Erdoğan Yeşilyurt, Buksa

Gol: Dk. 19 Bahadır Öztürk (Bitexen Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Bünyamin Balcı, Dk. 52 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 66 Erdal Rakip, Dk. 77 Leite (Bitexen Antalyaspor) Dk. 90+1 Midtsjö, Dk. 90+5 Sequeira (Siltaş Yapı Pendikspor)