Serie A heyecanı beIN Sports'ta

Serie A heyecanı beIN Sports'ta
Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği İtalya Serie A’da 2020-2021 sezonu 19 Eylül’de oynanacak maçlarla başlıyor.

Sezon boyunca tüm mücadelelerin beIN SPORTS’tan ekranlara geleceği çizmede bu sezon şampiyonluk yarışı adeta nefes kesecek. 

JUVE’DE HEDEF 10!
Son dokuz yılın tamamını zirvede tamamlayarak ülke tarihinin en uzun şampiyonluk serisinin sahibi olan Juventus’te hedef; bu sezonu da zirvede tamamlayarak üst üste çift haneli şampiyonluk sayısına sahip olarak ulaşılmazı güç bir frekora imza atmak. Bu yolda orta sahasını Barcelona’da Artur ve Schalke’den transferi Weston McKennie ile güçlendiren Torino ekibi,  Miralem Pijanic’i Barcelona’ya, Emre Can’ı da bonservisiyle Borussia Dortmund’a yolladı. Teknik direktörlük koltuğuna Andrea Pirlo’yu oturtan Melih Demiral ve arkadaşlarının açılış haftasında sahasında Sampdoria’yı konuk edeceği mücadeleyi 21:45’ten itibaren beIN Sports HD4’ten takip edebilirsiniz.

INTER’DE DE HEDEF 10!
Özellikle Antonio Conte’nin takımın başına gelmesinden sonra gözünü Juventus’un durudurulamaz şampiyonluk serisine son veremeye diken Inter’in bu sezon hedefine ulaşıp ulaşamayacağı merak edilen soruların başına geliyor. Yaz transfer döneminde para musluğunu açan ve Achraf Hakimi, Nicolo Barella, Stefano Sensi ile Alexandar Kolarov gibi isimlerle halihazırda güçlü olan kadrosunu daha da güçlendiren Milano ekibi’nin 10 yıllık şampiyonluk hasretini bu sezon dindirip dindiremeyeceğini hep birlikte izleyeceğiz. 

MILAN SÜPRİZ YAPABİLECEK Mİ?
Tıpkı ezeli rakibi Inter gibi şampiyonluğa hasret bir diğer Milano ekibi Milan ise geçtiğimiz sezonki yükselişini bu sezon da devam ettirerek büyük bir sürprize imza atma hedefiyle sezona giriş yapıyor. Ülke futbolunun en büyük yeteneklerinden Sandro Tonali’yi kadrosuna katan Rossoneri, “Juventus’tan önceki son şampiyon” pozisyonunu “Juvantus’tan sonraki ilk şampiyon” olarak değiştirebilecek mi? Bu sorunun cevabının aranacağı uzun yolculuktaki ilk maç olan Bologna mücadelesini 21 Eylül Pazartesi akşamı 21:45’ten itibaren beIN Sports HD3 ekranında izleyebilirsiniz.

NAPOLI’DEN GÖZLER OSIMHEN’DE
Maurizio Sarri ve Carlo Ancelotti yönetiminde, Juventus'un en büyük şampiyonluk rakibi olarak sivrilen Napoli, hayal kırıklığı ile yüklü bir sezonu geride bıraktı. Ancelottİ'nin görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçen Gennaro Gattuso, kırılan ümitleri biraz olsun onarmayı başardı. İtalya Kupası'nda alınan zafer ve takımın ligin son haftalarını iyi geçirmesi sonrası, Napoli cephesinde temkinli bir iyimserlik hakim. Bunun en büyük nedeni, Lille'den rekor bedelle takıma katılan ve şimdiden çok faydalı olacağı sinyallerini veren golcü Victor Osimhen... Napolı'nin, sezon boyunca Osimhen'i hücumda ne kadar besleyebileceği, kaderinde de etkili olacak gibi görünüyor.. Savunmanın temel direği Koulıbaly ve golcü Milik'in kulüpteki günleri ise kısa süre içinde son bulacak gibi görünüyor. Daha önce Callejon ve Allan ile de yollarını ayıran Napolı'nin, bu yeni yapılanma sürecinde neler yapacağı merakla bekleniyor. Ligin Pazar mesaisinin açılış maçı olacak Parma – Napoli maçı 13:30’da beIN Sports HD 3’te

MURIQI’Lİ LAZIO BU SEZON NE YAPACAK?
Bu sezon Türk futbolseverlerin büyük merakla takip edeceği takımların başında hiç şüphesiz Lazio geliyor. Başkent ekibi, geçen sezon beklentilerin üzerine mi çıktı yoksa 20 yıl aradan sonra yakaladığı en büyük şampiyonluk şansını kendi elleriyle geri mi tepti? Başket Roma’nın mavi yakası, bu sorunun yanıt bulacağı kritik bir sezona hazırlanıyor. 10 yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Lazıo, hareketli bir transfer dönemini geride bıraktı. Cıro Immobile'nin eline bakan hücum hattı, Fenerbahçeli Vedat Muriqi ve SPAL'dan Fares ile takviye edildi. Teknik direktör Simeone Inzaghi, yeni sezonda şampiyonluk hedeflerinin olmadığını her fırsatta vurguluyor. Başarılı teknik adam, şu anda tek düşündüklerinin, geçen sezonki istikrarı devam ettirip, yeniden devler ligi bileti almak olduğunu söylüyor. Bakalım lazıo, geçen sezonun üzerine koyarak yoluna devam edebilecek mi?

ROMA ÖNCEKİ SEZONU UNUTMAK İSTİYOR
Yeni bir başkan; eski bilindik sorunlar. Roma, bilinmezliklerle dolu bir sezona doğru yelken açıyor. Geçen sezon büyük umutlarla takımın başına getirilen Paolo Fonseca'nın geleceği şimdiden soru işareti. Sezon boyunca beklentilerin altında kalan Fonseca, ligin sonlarına doğru üçlü savunmaya geçmiş ve görece bir başarı yakalamıştı. Ancak Portekizli teknik adam, hala takımı nasıl oynatacağına tam olarak karar vermiş görünmüyor. Transfer dönemi de Roma için pek de parlak geçmedi. En önemli oyuncularından Kolarov'u kaybeden başkent ekibi, Florenzı'yi de Paris Saint-Germain'e gönderdi. Kiralık Kalinic ve Zappacosta takımdan ayrıldı... Patrıck Schick, Bayer Leverkusen'in yolunu tuttu... Mert Çetin Verona'ya kiralandı... Hepsinden önemlisi,, takımın en büyük yıldızı Nicolo Zaniola, sekiz ay içinde ,kinci kez çapraz bağlarını kopardı. Üstelik golcü Dzeko'nun adı hemen hergün başka bir takımla anılıyor. Bu süreçte kadroya katılan tek oyuncu ise Chelsea’den Pedro oldu. Fonseca'nın, gözden çıkardığı Cengiz Ünder'in Leicester City'ye transferi ise an meselesi.  Bakalım Roma, tek gerçekçi hedef olarak görünen Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını kazanabilecek mi? Roma’nın deplasmanda Hellas Verona ile karşılaşacağı ilk hafta maçı 19 Eylül Cumartesi akşamı 21:45’te beIN SPORTS HD3’te...

Serie A’nın açılış haftasında beIN Sports ekranlarından takip edebileceğiniz maçlar;

CUMARTESİ
19:00 FIORENTINA – TORİNO / beIN SPORTS HD3
21:45 HELLAS VERONA – ROMA / beIN SPORTS HD3

PAZAR
13:30 PARMA – NAPOLI / beIN SPORTS HD3
16:00 GENOA – CROTONE / beIN SPORTS HD3
19:00 SASSUOLO – CAGLIARI / beIN SPORTS HD3
21:45 JUVENTUS – SAMPDORIA / beIN SPORTS HD4

PAZARTESİ
21:45 MILAN – BOLOGNA / beIN SPORTS HD3

İTALYA SERIE A HEYECANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN