Şenol Güneş: "Türkiye 'Omuz Omuza' tek yürek"

Video yükleniyor...

Türk spor camiası, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkisini gösteren deprem felaketinin ardından 'Omuz Omuza' kampanyası ile depremzedelerin yaralarını sarmak için bir araya geldi. 

Yardım kampanyasına katılan isimlerden biri olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yaşanan felaket ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Şenol Güneş, "Yaraları sarmak için milletimizin büyüklüğünü tekrar gördük. Türkiye Omuz Omuza tek yürek. Son maçımızda çocuklarımıza gönderilen oyuncakların tüm dünyaya etkisi olduğuna inanıyorum. Bunun uzun soluklu bir hizmet yarışı olduğunu düşünüyorum. Acımızın çok büyük olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı.

Omuz Omuza kampanyasına destek olmak için DESTEK yazıp 8332'ye SMS göndererek 50 liralık bağışta bulunabilirsiniz. Yine aynı şekilde, omuzomuza.org internet sitesi üzerinden hem kart hem de havale ve EFT ile bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.