Şenol Güneş raporunu sundu! Transfer istediği mevkiler...

Video yükleniyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ara transfer dönemi için yönetime raporunu sundu. Tecrübeli teknik adamın öncelikle stoper mevkisine takviye istediği gelen haberler arasında.

Fransız teknik direktör Valerien Ismael'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'ın başına geçen Şenol Güneş, Dünya Kupası arasında fazla mesai yaptı.

HangiKredi Ümraniyespor ve Galatasaray karşılaşmalarında siyah beyazlı takımı yöneten tecrübeli teknik adam, saha kenarından yaptığı gözlemlere ek olarak Beşiktaş'ın oynadığı tüm lig maçlarını tek tek izleyerek, transfer döneminde yapılması gereken takviyeler ve takımdan ayrılması gereken isimler için rapor hazırladı.

Şenol Güneş'in, Beşiktaş yönetimine sunduğu raporda; ara transfer döneminde uygun koşullar oluştuğu takdirde öncelikle savunma hattına takviye yapılmasını talep ettiği belirtiliyor.

Siyah-beyazlı idareciler, Güneş'in oyun planlarına uyum sağlayabilecek bir stoper için arayışlara başlarken, deneyimli teknik direktörün diğer mevkilerde görev yapan oyuncular için övgü dolu sözler sarf ettiği gelen haberler arasında.

Yönetime ilettiği raporda hücum hattında görev yapan Wout Weghorst, Cenk Tosun, Muleka, George-Kevin Nkoudou ve Nathan Redmond'un üst düzey futbolcular olduklarının altını çizen ve söz konusu isimler için güven oyu veren Şenol Güneş, ayrıca orta sahada görev yapan Gedson Fernandes'in performansından etkilendiğini vurguladı.

Güneş, Dünya Kupası arasında gerçekleştirilecek taktik çalışmalar sonrası ortaya çıkacak oyun kültürü sayesinde Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışına ortak olacağına inandığını da dile getirdi.