Semih Kılıçsoy'dan Galatasaray sözleri
Yayınlanma Tarihi 25 Şubat 2024 Paz 19:40
Güncelleme Tarihi 25 Şubat 2024 Paz 18:29
Video yükleniyor...
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazandı.
Mücadele sonrası Beşiktaşlı futbolcular, beIN SPORTS mikrofonlarına özel konuştu.
Semih Kılıçsoy: "Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum. Cenk Ağabey ile oynamak benim için ayrı bir şey zaten. Aramızda çok iyi bir bağ var. Benim için büyük bir ağabey. Beraber oynadığımız her anın tadını çıkarıyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Galatasaray maçı benim ilk derbim olacak. Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz."
Ernest Muçi: "Bizim için çok önemli bir maçtı. Zor bir haftaya başlıyoruz. Deplasmanda yapmamız gerekeni, işimizi yaptık. Bugünkü gibi odaklanmamız, oynamamız lazım. Gol yemedik ve 2 gol attık. Bunlar iyi şeyler. Gol atmayı çok fazla düşünmüyorum. Ben bir hücum oyuncusuyum, hücum katkısı ve gol katkısı vermem gerekiyor. Benden beklenen bu. Takıma yardımcı olmam daha önemli, savunmaya yardım etmem önemli. İyi oynadık, bu şekilde devam etmek istiyoruz."