Scott McTominay için karar verildi! 35 milyon Euro...

Video yükleniyor...

Orta saha arayışlarına hız veren Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın listesinde bulunan Scott McTominay'den kötü haber geldi.

İskoç basınından Football Scotland'da yer alan habere göre; Süper Lig'den Galatasaray'ın ve İngiltere Premier League'den Fulham'ın kadrosunda görmek istediği McTominay Manchester United'da kalacak.

Gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun gidişine hocası Erik Ten Hag'dan izin çıkmadı. ManU'nun İskoç oyuncusu bir çok takımın ilgisine karşılık takımda kalacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de ilgileniyor

Öte yanda haberde, McTominay ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ifade edilirken, yıldız oyuncunun Manchester United'da kalıp sözleşmesini uzatabilecek bir performans vermek istediği kaydedildi.

35 milyon Euro detayı

Ayrıca McTominay için Fulham'dan gelen 20 milyon Euro'luk teklifi reddeden Manchester United, oyuncu için istediği 35 milyon Euro'luk talepten vazgeçmedi. 

"McTominay'i tutmak istiyoruz"

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, McTominay için geçtiğimiz haftalarda, "Eğer bir sezonda 10 gol atar ve milli takımda da çok iyi bir performans gösterirseniz ilgi olması normaldir. McTominay'i tutmak istiyoruz çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu. Geçen sezon bize neler katabileceğini gösterdi." şeklinde konuşmuştu.

27 yaşındaki futbolcunun Manchester United ile mevcut sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Manchester United'da toplam 252 maça çıkan Scott McTominay, 32 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN