Şampiyonlar Ligi kutlamalarına Arda Güler damgası!

Video yükleniyor...

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu taraftarlarıyla kutladı. "Devler Ligi" finalinde Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup eden Real Madrid, 15'inci kez kazandığı kupayı, Başkent Madrid'de taraftarlarıyla buluşturdu.

Üstü açık otobüsle şehir turu atan Real Madrid'in teknik heyet ve futbolcularına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Eflatun-beyazlılar, şampiyonluğun sevincini Kibele meydanında taraftarlarıyla kutladı.

LaLiga şampiyonluğunun ardından takım kaptanı olarak ilk kez Kibele anıtına çıkan Nacho, birkez daha Real Madrid atkısını ve flamasını anıta takarak, kupayı kaldırdı. 

Real madrid taraftarları EURO 2024'ün ardından futbola veda edeceğini açıklayan Toni Kroos'a takımda kalması için yoğun tezahüratlarda bulundu..

Kutlamada taraftarlara seslenen teknik direktör Carlo Ancelotti, "sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım." diyerek, mikrofonu milli futbolcumuz Arda Güler'e uzattı.

Taraftarları heyecanlı bir şekilde selamlayan Arda Güler de "biz bir aileyiz. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.


ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN