Şampiyon belli oluyor!

Video yükleniyor...

Adana Demirspor, GZT Giresunspor, Y. Samsunspor... Son yılların en büyük çekişmesine sahne olan TFF 1. Lig’de aynı puandaki üç takım, şampiyonluk için sahaya çıkıyor.

TFF 1. Lig'in 33. haftasını galibiyetle tamamlayan Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor arasındaki ilk 2 mücadelesinde gülen ekipler son haftada belli olacak.

İlk 2 sıradaki ekiplerin doğrudan Süper Lig'e yükseleceği, bunları takip eden 4 ekibin de play-off oynayacağı ligde ilk 2 iddiasını sürdüren Adana Demirspor, GZT Giresunspor ve Yılport Samsunspor, 33. haftayı da kayıpsız geçti. 67'şer puan ve averajla sıralanan 3 takımda 2'si son haftada Süper Lig vizesi alacak.

Bu ekiplerin hepsinin deplasmanda oynayacakları maçlarda Adana Demirspor, Menemenspor'la, GZT Giresunspor Tuzlaspor'la, Yılport Samsunspor da Adanaspor'la karşılaşacak.

Bu üç maça dair tüm detaylar ise beIN SPORTS HABER'in tam dört saat sürecek canlı yayınında futbolseverlerle buluşacak. 19:30 - 23:30 saatleri arasındaki yayın maratonunda maç önü ve sonu açıklamaları,  özel röportajlar, üç maçın kritik anları, golleri, stüdyo yorumları ile son dakika gelişmeleri beIN SPORTS HABER ekranlarından yayınlanacak TFF 1. Lig Özel'de sizlere!

İşte TFF 1. Lig'de 34. haftanın programı ve maçların yayınlanacağı kanallar:

7 Mayıs Cuma:

16.00 Akhisarspor-Bereket Sigorta Ümraniyespor - beIN SPORTS MAX HD 1

20.30 Beypiliç Boluspor-Eskişehirspor - beIN SPORTS MAX HD 1

9 Mayıs Pazar:

18.00 Ankaraspor-İstanbulspor - beIN SPORTS HD 2

18.00 Altay-Royal Hastanesi Bandırmaspor - beIN SPORTS HD 3

18.00 Aydeniz Et Balıkesirspor-Altınordu - beIN SPORTS HD 4

18.00 Bursaspor-Ankara Keçiörengücü - beIN SPORTS MAX HD 1

20.30 Menemenspor-Adana Demirspor - beIN SPORTS HD 2

20.30 Tuzlaspor-GZT Giresunspor - beIN SPORTS HD 3

20.30 Adanaspor-Yılport Samsunspor - beIN SPORTS HD 4

TFF 1. Lig'de kalan tüm maçlar sadece tek bir tık uzağınızda!