Rüdiger iddialı: "Forma savaşına hazırım"

Video yükleniyor...

Real Madrid, Alman stoper Antonio Rüdiger'i basına tanıttı.

Chelsea'den ayrılan ve bedelsiz olarak İspanyol devinin kadrosuna katılan Rüdiger, yeni takımında 22 numaralı formayı giyecek.

Real Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalayan 29 yaşındaki oyuncu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'i tercihinde önemli bir etken olduğunu belirten Rüdiger, "Carlo, beni takımda görmek istediğini söyledi. Ben de dürüst olmam gerekirse buraya bir şeyler katabileceğime inandım. Ancak burası Real Madrid. Burada hiçbir şeyin garanti olmadığını biliyorsunuz. Savaşçı yapım ve liderlik ruhumla buradaki mücadeleye hazırım" diye konuştu.

Kendisine Barcelona'nın da ilgisini olduğunu ama yeni durağının Madrid ekibi olması konusunda kararlı olduğunu vurgulayan Alman oyuncu, "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea formasıyla çıktığım maçlarda Santiago Bernabeu'daki atmosfer çok etkileyiciydi. Böyle bir kulüp ve taraftar grubu için oynamak ve böylesine etkileyici bir atmosferde forma giymek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.