Rooney, Derby teknik ekibinde kalabilir

Rooney, Derby teknik ekibinde kalabilir
Profesyonel kariyerine Everton'da başlayan, Manchester United'da efsane olan ve son iki sezondur Championshıp ekibi Derby County'de oynayan Wayne Rooney, emekli olup daimi olarak kulübeye geçmesinin Derby'nin yeni sahiplerine bağlı olduğunu söyledi.

Wayne Rooney, takımı 1,5 yıldır çalıştıran eski Fenerbahçe teknik direktörü Philip Cocu'nun 2 hafta önce kovulmasıyla; Liam Rosenior, Shay Given ve Justin Walker ile birlikte geçici olarak takımın teknik ekibine dahil olmuştu.

Derby kulübünün, Abu Dhabi'den  Şeyh Halid bin Zayed'in içinde olduğu bir konsorsiyum tarafından satın alınma sürecinin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Wycombe maçı öncesi kramponlarını çıkarmak konusunda fikri sorulan Rooney, takımın yeni sahiplerinin menajerlik için uzun vadeli bir teklifi olursa, jübile yapmaya hazır olduğunu söyledi. 
Hem oyunculuk hem de menajerlik yapmanın zorluğuna dikkat çeken Rooney, şu an olduğu gibi teknik ekibin bir parçasıyken sahada olamayacağını ancak teknik ekibe dahil değilken tekrar sahada olmak istediğini söyledi.