"Ronaldo'ya anlam veremiyorum"

"Ronaldo'ya anlam veremiyorum"

Takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Cristiano Ronaldo'ya takım arkadaşlarından tepkiler gelmeye devam ediyor. Manchester United'ın Hollandalı file bekçisi Edwin Van Der Sar Portekizli futbolcunun başka bir takımda oynamak istemesine anlam veremediğini söyledi.

Bu sezon oynadığı futbolla Manchester United'ın şampiyonluğunda büyük payı olan Ronaldo'ya mesaj gönderen Van Der Sar "Bu kişisel bir karar ama biz büyük bir takımız, muhteşem bir statta oynuyoruz ve muhteşem taraftarlarımız var. Bir insan bunları neden bırakmak ister ki?" dedi.

37 yaşındaki kaleci bu sezon Süper Kupa ve Intercontinental Kupası'nda mücadele edeceklerini ve bu kupada oynamanın her futbolcuya nasip olmayacağını belirtirken "Manchester United bana göre şu an Avrupa'nın en iyi takımı" ifadesini kullandı.

Watford'da iki yıl oynadıktan sonra takıma geri dönen kaleci Ben Foster hakkında da konuşan Van Der Sar "Ben iyi bir kaleci. Bunda herkes hem fikir. Fakat ben iyi şekilde çalışıp formamı kaptırmamak için uğraşacağım. Aynı durum Tomasz Kuszczak için de geçerli" dedi.

(Ligtv.com.tr)