"Ronaldo bizim kaptanımız, idolümüz..."

"Ronaldo bizim kaptanımız, idolümüz..."
2022 Dünya Kupası son 16 turunda Portekiz İsviçre'yi 6-1 mağlup ederek çeyrek finalde Fas ile eşleşen takım oldu.

Karşılaşmaşmaya Cristiano Ronaldo yerine ilk 11'de başlayan Gonçalo Ramos attığı 3 gol ve yaptığı 1 asist ile geceye damga vururken, 21 yaşındaki genç golcü Ronaldo'nun maç öncesindeki kendisiyle yaptığı konuşmayı şöyle anlattı:

"Ronaldo maçtan önce yanıma geldi ve benimle özel olarak konuştu. Verdiği motivasyon kesinlikle inanılmazdı. Bugün başardığım şey için çok ama çok mutluyum." 


Aynı zamanda Ronaldo'nun kaptanları olduğunu belirten Ramos, "Cristiano Ronaldo bizim kaptanımız ve benim gibi bu takımdaki birçok kişinin idolü. Portekiz olarak ona bazı şeyler borçluyuz ve elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Fernandos Santos ise Ronaldo'nun gelecek maç oynayıp oynamayacağı ile ilgili soruya şu sözleri söyledi: 

"Cristiano Ronaldo ve Gonçalo Ramos farklı stilde oyuncular. Maçtan önce de söylediğim gibi bu maça özel taktiksel bir karardı sadece. Cristiano Ronaldo örnek bir kaptan. Uzun yıllar arkadaşız. Hiçbir sorunumuz yok. Ronaldo'nun bir sonraki maçta oynayıp oynamayacağını şimdiden konuşmak bana göre değil. Neler olacağını göreceğiz."