Roland Sallai: "Yuhlanırsam sorun değil"
Yayınlanma Tarihi 1 Mart 2025 Cts 05:00
Güncelleme Tarihi 1 Mart 2025 Cts 07:34
Güncelleme Tarihi 1 Mart 2025 Cts 06:18
Galatasaray'ın Macar futbolcusu Roland Sallai, ülkesinde Nemzeti Sport'a açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı kulüpteki kariyeri ve UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Türkiye-Macaristan maçları için konuşan Sallai, dikkat çeken ifadeler kullandı.
RAMS Park'ta oynanacak maç için "Atmosferden korkmalı mıyız?" sorusuna cevap veren Sallai, "İnanılmaz bir atmosfer bizi bekliyor. Evdeki maçlarımızdan yola çıkarak atmosferin muhteşem olacağını belirtmekten başka bir şey söyleyemem. Kulübe geldiğimde birçok kişi bana Galatasaraylı taraftarların fanatizmine, evdeki maçlarımızda yaşanan atmosfere hazırlanmamı söyledi. Kariyerim boyunca birçok büyük stadyumda oynadım daha önce hiç böyle bir atmosfer yaşamamıştım" dedi.
Türkiye-Macaristan maçında ıslıklanıp ıslıklanmayacağı sorulan Sallai, "Göreceğiz ama yuhalarlarsa bu bir sorun değil. Futbolda son derece normal, futbolun bir parçası" şeklinde konuştu.
Derbide sakatlanan Roland Sallai'ye ligde bu hafta oynanacak Kasımpaşa maçında sahada olup olmayacağı da soruldu. Macar futbolcu bu soruya, "Sağlık ekibi çarşamba günü bacağımı detaylı bir şekilde inceledi ve hafta içi kupa maçını riske atmamak için kaçırmam konusunda anlaştık. Bacağım biraz ağrıyordu ancak her şey yolunda giderse pazar günü Kasımpaşa’ya karşı oynanacak lig maçında sahada olacağım" yanıtını verdi.