Rik Elfrink, Galatasaray-PSV eşleşmesini yorumladı

Rik Elfrink, Galatasaray-PSV eşleşmesini yorumladı
Hollanda'lı gazeteci Rik Elfrink, Galatasaray ile PSV Eindhoven arasında bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi ikinci tur ön eleme rövanş karşılaşması öncesi eşleşmeyi beIN SPORTS'a değerlendirdi...

PSV ilk maçı 5-1 kazanarak turu geçme yolunda önemli bir adım attı. Farklı galibiyet nedeniyle bu maça odaklanmakta zorluk çekebilirler. Ancak futbol her türlü gelişmeye açık, dolayısıyla erken yenebilecek bir gol işleri zorlaştırabilir. 

Kovid-19 tedbirleriyle tribünlerin yüzde 50 kapasiteyle dolu olacak olması aslında Galatasaray açısından bakıldığında bir dezavantaj. Çünkü geçen hafta PSV dolu ve futbola aç tribünler önünde oynadı. 

Galatasaray geçtiğimiz hafta oynanan maçı iyi geçirmedi. Kaleci Muslera'nın gününde olmadığı bir karşılaşmaydı. Çok erken geriye düştükten ve skor 2-1'e geldikten sonra biraz daha etkili olmaya çalıştılar. Ama yine de ilk maçta PSV'nin galibiyeti daha çok hak ettiğini söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıla oranla daha iyi oynadıklarını ve tempolarını 90 dakikaya yaymayı başardılar.