Ricardo Quaresma'dan flaş Türkiye itirafı!

Ricardo Quaresma'dan flaş Türkiye itirafı!
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Expresso'ya özel açıklamalarda bulundu. Quaresma, şimdiye kadar futbol oynadığı en iyi ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.

40 yaşındaki Portekizli futbolcu Quaresma, "Türkiye'de oynamayı seviyordum. Porto'nun ardından şüphesiz Beşiktaş geliyor. Taraftarlar yüzünden, futbola duydukları coşku yüzünden. Bugün bile bana bakışlarından o insanlar tarafından çok sevildiğimi hissediyorum. 

Çok fazla futbol izliyorum. Oturma odam var ve orada Rusya'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, İspanya'nın, Türkiye'nin her yerinden maçları izleyerek çok vakit geçiriyorum." ifadelerini kullandı.

"Sabrım olup olmadığını henüz bilmiyorum"

Quaresma, antrenörlük yapıp yapmayacağı konusunda ise kararsız olduğuna değinerek "Antrenör olmaya uygun olup olmadığımı bilmiyorum. Oyuncularla anlaşmak gerçekten zor. Herkesin kendi kişiliği, kendi varoluş tarzı vardır; bazıları bu durumla daha iyi başa çıkar, bazıları ise daha kötü. Dürüst olmak gerekirse oyuncularla ilgilenecek sabrım olup olmadığını henüz bilmiyorum" şeklinde konuştu.