Rekor! Fenerbahçe Süper Lig tarihine geçti...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe, yeni bir rekorun da sahibi oldu.

Sarı lacivertliler, 2009-2010 sezonunda kendine ait olan 8 maçlık seriyi 9'a çıkararak 'Lig tarihinde sezona en iyi başlayan takım' rekorunu geliştirdi.

2023-2024 sezonuna Gaziantep FK galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, sırasıyla Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor Rams Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Sarı lacivertliler, son olarak Atakaş Hatayspor'u da yendi ve rekorunu 9 maça çıkardı. 

BU SEZON TÜM KULVARLARDA 17'DE 17
İsmail Kartal yönetiminde müthiş bir sezon geçiren Fenerbahçe, bu sezon UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig’de oynadığı toplam 17 maçtan da galip ayrıldı. 

UEFA Konferans Ligi elemeleri ve gruplarda çıktığı toplam 8 maçı da kazanan Sarı Kanarya, Süper Lig'de de 9'da 9 yaparak bu sezonki galibiyet serisini 17 maça çıkardı.

Ayrıca geçen sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde de Rams Başakşehir’i mağlup eden Fenerbahçe, toplam serisini de 19 maça çıkardı.
 
ATAKAŞ HATAYSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Öte yandan Volkan Demirel yönetiminde sezona müthiş başlayan Atakaş Hatayspor, bu sezon ilk kez sahadan mağlup ayrıldı.

Süper Lig'in 9. haftasına kadar Fenerbahçe ve Galatasaray'la birlikte ligin namağlup 3 takımından biri olan Hatay ekibi, unvanını Kadıköy'de kaybetti.

Trendyol Süper Lig heyecanı TOD’da! Sana uygun avantajlı paketini hemen satın al, kutusuz ve kurulumsuz maçları hemen izle!