Real'in şampiyonluğunu Arda Güler ilan edebilir

Video yükleniyor...

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'in, LaLiga'da oynanacak olan Cadiz maçında ilk 11'de sahada olacağı iddia edildi.

İspanyol Defansa Central'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le 2-2 berabere kalan Real Madrid, lige rotasyonlu bir kadroyla dönecek. Ancelotti'nin tercihiyle Arda Güler'in de ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

İKİNCİ KEZ İLK 11'DE
Fenerbahçe'den transfer olduğu Real Madrid'de sakatlığının da etkisiyle yeteri kadar süre alamayan Arda Güler, ilk 11'deki ilk maçına geçen hafta Real Sociedad karşısında çıkmıştı. Milli yıldızımız, ilk maçında takımının galibiyet golüne imza atarken büyük bir övgü de almıştı. 
 
İspanyol basını ve Madrid taraftarı, 4 Mayıs'taki maçta bir kez daha ilk 11'de sahaya çıkmaya hazırlanan Arda Güler'i merakla bekliyor. Arda'nın yanı sıra Carvajal, Nacho, Militao, Fran Garcia, Camavinga, Modric, Ceballos, Brahim ve Joselu'nun da kadroda olması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDEBİLİR
Öte yandan bu maçın Real Madrid için bir başka anlamı da bulunuyor.
 
İspanya LaLiga
'da en yakın rakibi Barcelona'nın 11 puan önünde zirvede yer alan eflatun beyazlılar, Cadiz'i yenmesi halinde gözünü Barcelona'ya çevirecek. 
 
Aynı gün Katalan derbisinde Girona'ya konuk olacak olan bordo mavililerin puan kaybetmesi halinde Real Madrid, bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler