Real Madrid'e bir İtalyan daha! De Zerbi iddiası

Real Madrid'e bir İtalyan daha! De Zerbi iddiası
Sezon sonunda Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Carlo Ancelotti'nin geleceği henüz belli olmazken İspanyol basınından ortaya Roberto De Zerbi iddiası ortaya atıldı. Haberlere göre Florentino Perez Brighton'ın hocasını gözüne kestirdi.

İkinci kez Real Madrid'in başına geçen ve büyük başarılar kazanan Carlo Ancelotti'nin geleceği hala belli olmazken takımdan ayrılma ihtimali her geçen gün daha ağır basıyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Manchester City'e elenen ve La Liga'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'in bu sezon da sakatlıklarla başı belada.

Sport'un yaptığı habere göre Florentino Perez gelecek sezon takımın başında 44 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, Pep Guardiola'nın haftalar önce tanımladığı şekliyle "Son yirmi yılın en etkili teknisyenlerinden biri" olan Roberto De Zerbi'yi görmek istiyor.

Brighton'da iyi işler yapan ve gençlerle çalışma konusunda cesur isimlerden olan De Zerbi, kadrosunda birçok genç isim bulunan Real Madrid için doğru isim oldğunu inanılıyor.

Brighton & Hove Albion'un Premier League'de 12 hafta sonunda 8. sırada 19 puanı bulunuyor.