Real Madrid'de Bellingham korkusu! İdmanı yarıda bıraktı...

Real Madrid'de Bellingham korkusu! İdmanı yarıda bıraktı...
İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'de Jude Bellingham'ın sakatlığının tekrardan nüksetme ihtimalinin endişesi yaşanıyor.

Borussia Dortmund'dan 103 milyon Euro karşılığında Madrid ekibinin yolunu tutan Bellingham, geldiğinden bu yana Santiago Bernabeu'da büyük bir etki bırakmayı başardı. İngiliz orta saha oyuncusu, omzuna aldığı darbe sonucu millî maç arasında İngiltere formasıyla mücadele edememişti. Yıldız oyuncunun, omuz problemi için ameliyat olması gerektiği bildirilmişti.

29 Aralık Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Napoli'yi 4-2 yendiği karşılaşmada bir anda dizini tutarak sendeleyen Bellingham önce taraftarları korkutmuş ardından mücadeleye devam edebilmişti. 

Eflatun Beyazlı ekibin teknik patronu Carlo Ancelotti, Bellingham'ın sakatlığı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bellingham oynamaya hazır. İyi olacak ve maçını oynayacak. Sadece ayak bileğinde biraz rahatsızlık vardı. Bellingham, takımda sadece attığı gollerle değil, yaptığı işlerle de büyük saygı görüyor. Bellingham'dan hiçbir zaman gol atmasını istemedik. Böyle devam etmesi gerekiyor. Ancak elbette gol atamayacağı bir dönem de gelecek."

Antrenmanı yarıda bıraktı

Bellingham'ın, ayak bileğindeki hafif sakatlık oluşması sonrası bugün gerçekleşen idmanı yarıda bıraktı. Bu gelişmeye karşılık yıldız oyuncunun cumartesi günü Granada ile oynanacak maçta sahada olması bekleniyor.

20 yaşındaki futbolcu bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 15 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN