Real Madrid'de ayrılık kapıyı çalıyor! Bir devir kapanacak...

Real Madrid'de ayrılık kapıyı çalıyor! Bir devir kapanacak...
İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'in efsane oyuncuları arasında gösterilebilecek olan ve güncel kadroda yer alan Luka Modric hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Relevo'da yer alan habere göre eflatun beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak olan Hırvat yıldız ile yola devam etmeme kararı aldı. 

Haberde kulübün Modric ile devam etmeme kararının neredeyse kesin olduğu belirtilirken, bu kararın arkasında ise genç oyunculara kadroda yer açma isteği olduğu ifade edildi. 

Real Madrid'in 38 yaşındaki futbolcuya görkemli bir veda töreni hazırlamayı planladığı da haberin detaylarında verildi. 

Modric'in yerine Arda

Bu ayrılığın Real Madrid taraftarlarını üzeceğinin altı çizilirken, Arda Güler'in daha fazla süre almaya başlayabileceği ve böylesine yetenekli futbolcuların önünün bir nebze açılacak olmasının teselli yarattığı aktarıldı. 

2012/13 sezonunun başında Tottenham'dan ayrılarak Real Madrid'e imza atan Luka Modric, İspanyol devinin forması ile toplamda çıktığı 531 karşılaşmada 39 gol ve 86 asistlik katkı sağladı. 

Tarihi başarılara imza attı


Modric, Real Madrid'de geçirdiği 12 yılda 5 Şampiyonlar Ligi, 4 İspanya LaLiga, 4 FIFA Kulüpler Kupası, 4 UEFA Süper Kupası, 2 İspanya Kral Kupası ve 5 İspanya Süper Kupası kazandı. 

Modric, 2018 yılında Ballon d'Or kazanma başarısı da göstermişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler