Real devam, Valencia tamam

Real devam, Valencia tamam

La Liga'da şampiyonluk mücadelesinde varolma savaşı veren Real Madrid ile Valencia, Santiago Bernabeu'da karşılaştı. Rakibini 2-1 mağlup eden Real, yarışa devam ederken, Valencia'nın şampiyonluk ümetleri suya düştü.

La Liga'nın 3.sü ile en yakın takipçisini karşı karşıya getiren maça ev sahibi ekip çok iyi başladı. 16. dakikada Torres'in sol kanattan yaptığı ortaya Van Nistelrooy, ceza sahasının köşesinden nefis vurdu ve Real'i öne geçirdi. Bu  aynı zamanda Hollandalı'nın İspanya'daki 16. golüydi. İlk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Valencia, ikinci yarının başında golü buldu. Joaquin'in getirdiği topu Morientes tamamladı ve eski takımına eziyet çektirmeye devam etti. Ligdeki 12. golünü atan yıldız, Real'den kiralandığı Monaco'da da Real'e 3 gol atmış ve takımının bugünkü durumunun mimarı olmuştu.

RAMOS SON SÖZÜ SÖYLEDİ
Karşılaşmanın sonucunu ise büyük maçları seven Ramos belirledi. Oyuna sonradan giren Beckham'ın ortasını kafayla ağlara gönderen genç yıldız, takımının maçı 2-1 kazanıp puanını 57'ye yükseltmesini sağladı. Valencia ise 50 puanla Barcelona'nın 9 puan gerisinde kaldı.

Bu arada maçın en ilginç notu Guti'nin gördüğü sarı kart oldu. Celta maçında oyuna sonradan girip itiraz yüzünden iki sarı kart gören ve oyundan atılan Guti, cezasını tamamladıktan sonra ikinci maçında da itiraz nedeniyle sarı kart gördü. İspanyol futbolcu, geçen hafta Racing karşılaşmasında da 5 dakika oynayıp sarı kart görmüştü. 

Günün diğer maçında artık küme düşmesi neredeyse kesinleşen Sociedad, Atletico Madrid'i 2-0 yendi.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)