ÖZET | Rams Başakşehir 2-0 İstanbulspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Rams Başakşehir evinde İstanbulspor'u ağırladı.

Rams Başakşehir karşılaşmayı 2-0 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.

Maça ev sahibi istekli başlarken 5. dakikada Deniz Türüç sert bir şutla kaleyi yokladı. Maçta gol için daha çok bastıran taraf Rams Başakşehir olurken 34. dakikada Figueiredo net bir fırsattan yararlanamadı.

Rams Başakşehir'in gol çabası 36. dakikada sonuç buldu ve son haftaların formda ismi Piatek takımını öne geçiren golü attı.

38. dakikada İstanbulspor da maçtaki en net pozisyonunu bulurken ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0'lık sonuçla girildi.

Maçın ikinci yarısı da yavaş geçerken iki takım da pozisyona girmekte zorlandı. Maç Rams Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğü ile devam ederken sahneye 71. dakikada tekrar Piatek çıktı ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı.

Maçın geri kalanında başka gol çıkmazken Rams Başakşehir puanını 33 yaptı, İstanbulspor ise 11 puanda kaldı.

Piatek yanıyor!

Bu maçla beraber Trendyol Süper Lig'de 12 gole ulaşan Piatek iki haftadır harika bir performans gösteriyor. Son iki maçta 5 gol atan Polonyalı oyuncu geçen hafta takımının Tümosan Konyaspor karşısında 2-0'dan geri dönmesinde hat-trick yaparak başrolde oynarken bu hafta da attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi.

İstanbulspor'da kötü gidişat sürüyor

Trendyol Süper Lig'de son sırada yer alan İstanbulspor'da kötü gidişat devam ediyor. Son beş maçta sadece bir kere kazanan İstanbul ekibi ikişer kez de berabere kalıp mağlup oldu. İstanbulspor son olarak deplasmanda Mondihome Kayserispor'u 1-0 yendi

Maçtan öne çıkanlar:

5. dakikada Deniz Türüç uzaklardan sert vurdu. İzlemek için tıkla!

34. dakikada Figueiredo net bir fırsattan yararlanamadı. İzlemek için tıkla!

36. dakikada Başakşehir öne geçti. Deniz Türüç'ün ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Piatek, kaleci Alp Arda'dan sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı. Savunmada Simon Deli'nin çizgi üzerinde müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. İzlemek için tıkla!

38. dakikada İstanbulspor tehlikeli geldi. 
İzlemek için tıkla!

71. dakikada Başakşehir, farkı 2'ye çıkardı. Soldan Dubois'nın ortaladığı top, ön direkteki Mehmet Yeşil'den sekerek altıpas içindeki Piatek'e geldi. Bu oyuncunun gelişine şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0. İzlemek için tıkla!  

90. dakikada Keny ile ev sahibi üçüncü gole yaklaştı. İzlemek için tıkla!

RAMS Başakşehir: 2 - İstanbulspor: 0

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Emre Kargın, Abdullah Bora Özkara, İbrahim Bozbey

RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Duarte, Ba, Opoku, Dubois (Dk. 86 Lima), De Souza (Dk. 58 Kemen), Deniz Türüç, Emirhan İlkhan (Dk. 77 Onur Ergün), Berkay Özcan (Dk. 87 Aleksic), Figueiredo (Dk. 78 Keny), Piatek

İstanbulspor: Alp Arda, Sambissa, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Simon Deli, Ali Yaşar (Dk. 77 Coly), Vorobjovas, Loshaj (Dk. 88 Özcan Şahan), Rroca (Dk. 59 Jackson), Muammer Sarıkaya (Dk. 88 Eslem Öztürk), Traore (Dk. 77 Vefa Temel)

Goller: Dk. 36 ve 71 Piatek (RAMS Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 41 Rroca (İstanbulspor), Dk. 90+1 Ba (RAMS Başakşehir)


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN