PSG, ekipçe Katar'da!

PSG, ekipçe Katar'da!
Katar, Paris Saint- Germain takımını kulübün iki günlük Bahar Turu kapsamında ağırladı. Futbolcular, Katar'ın zengin mirasının ve kültürünün tadını çıkarırken taraftarlarla buluştular ve bir masterclass etkinliğine katıldılar.



Ülke, Kasım ayında FIFA Dünya Kupası Katar 2022TM'ye ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, futbolcular Katar Ulusal Müzesi, Souq Waqif ve West Bay Skyline'a bakan İslam Sanatları Müzesi Park gibi ikonik yerleri ziyaret ettiler. Ayrıca 3-2-1 Katar Olimpiyat ve Spor Müzesi de dahil olmak üzere ülkenin yeni cazibe merkezlerini keşfettiler.



Lionel Messi ve Marco Verratti, kulübün iki günlük Bahar Turu'nda Katar'ın Doha kentindeki MIA Park'ta topa vuruyor. Park, 14 asırdan fazla sanat eserine ev sahipliği yapan İslam Sanatları Müzesi'nin yanında yer alıyor.



Neymar, Mbappe, Wijnaldum, Hakimi ve Danilo, Dünya Kupasının yüzlerinden efsane futbolcu David Beckham ile sohbet etti.



David Beckham, "Sadece kısa bir süreliğine PSG'deydim ama sanki 10 ya da 15 yıl orada kalmışım gibi. Bu gerçek bir aile. PSG için oynadığınızda, sonsuza kadar hayranların kalbindesiniz." sözleriyle duygularını ifade etti.