PSG Academy Turkey sezonu açtı

PSG Academy Turkey sezonu açtı
Türkiye’nin en nitelikli futbol altyapı eğitim merkezi olan Paris Saint-Germain Academy Turkey, bu hafta itibariyle 2020-2021 sezonu açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul’da üç (Beylikdüzü, Florya, Ümraniye), Bursa’da iki (Özlüce, Nilüfer), Ankara, Antalya ve İzmir’de birer tesiste geleceğin futbolcularını yetiştiren Paris Saint-Germain Kulübü’nün resmi Türkiye akademisi, yaz dönemi boyunca hizmet vermeye devam edecek.

Futbol ve kişisel gelişim bir arada 
3-19 yaş arası sporcu adaylarına futbolun yanı sıra psikoloji, beslenme, yabancı dil (İngilizce ve Fransızca) konuları çerçevesinde kişisel gelişim eğitimleri de veren Paris Saint-Germain Academy Turkey; yetkili makamların yönlendirmesi kapsamında İstanbul’da Beylikdüzü ile Ankara Yenimahalle’deki tesislerinde açılışı yaptı.

Düzenli dezenfekte işlemleri
Her yaş kategorisinde seçmeler ve antrenmanlara start veren, tüm tesislerinde düzenli olarak dezenfekte işlemleri uygulayan Paris Saint-Germain Academy Turkey, ilerleyen tarihlerde kademeli olarak tüm lokasyonlarında faaliyete başlayacak.

Türkiye’nin en nitelikli altyapı organizasyonuna dahil olmak isteyen 3-19 yaş arası kız ve erkek öğrenciler ile aileleri, 0530 942 18 86 çağrı merkezi ve psgacademyturkey.com internet sitesinden detaylı bilgilere ulaşabiliyor.