Premier League önümüzdeki sezondan itibaren beIN SPORTS'ta!

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League, 2022-2023 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca beIN SPORTS'tan yayınlanacak!

Türkiye'deki futbolseverler, Premier League'in keyfini 2022-2023 sezonundan 2024-2025 sezonunun sonuna kadar üç yıl boyunca beIN SPORTS Türkiye'de çıkaracaklar!

beIN MEDIA GROUP ve Premier Lig, Avrupa’nın en prestijli futbol liglerinden olan Premier Lig’in, beIN SPORTS Türkiye'de yayınlanması için 3 yıllık anlaşmaya vardı.

2022-23 sezonundan itibaren Avrupa’nın en ilgi çeken ligi beIN SPORTS kalitesiyle izleyiciyle buluşacak...

Bu sezonun ardından 3 yıl boyunca İngiltere Premier League beIN SPORTS ekranlarında olacak. 

Türkiye'deki Premier Lig tutkunları; Avrupa devleri Manchester City, Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea ve şu anda İngiltere'de oynayan Mohamed Salah, Harry Kane, Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku, Heung-min Son gibi uluslararası yıldızların maçları da dahil olmak üzere, dünyanın en kaliteli ve en çok izlenen liglerinden birinin tüm gollerini ve heyecan verici pozisyonlarını canlı olarak Türkiye’de sadece beIN SPORTS'ta takip edebilecek.

A Milli Takımımızın starları da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Leicester City’li Çağlar Söyüncü, Everton’lı Cenk Tosun, Watford’dan Ozan Tufan ve Brendford’lu Halil Dervişoğlu da beIN SPORTS ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri “Bu çığır açan anlaşma, Türkiye'nin dört bir yanındaki değerli abonelerimiz için birinci sınıf spor içeriklerine yaptığımız önemli yatırımları sürdürdüğümüzün bir göstergesi. Premier Lig'in 2025 yılına kadar Türkiye'de ve ayrıca dünya çapındaki diğer pazarlarda partneri olmaktan gurur duyuyoruz. Premier Lig, şüphesiz olarak dünyanın en iyi liglerinden biri ve Türkiye Süper Ligi, Türkiye 1. Ligi, Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, Bundesliga 2, EFL Championship, EFL League One ve çok daha fazlasını içeren göz kamaştırıcı futbol portföyümüzü mükemmel bir şekilde tamamlıyor. beIN MEDIA GROUP olarak Premier Lig ile olan güvenilir ilişkimizi 2025 yılına kadar sürdürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.