Premier League devi Ferdi Kadıoğlu için geliyor!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu'na İngiltere Premier League ekibi Manchester United talip oldu.

İngiliz medyasından SportsMole'de yer alan habere göre; Manchester United, A Milli Takımımız ile etkileyici perfomans sergileyen Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi. 24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansı Avrupalılar tarafından mercek altına alındığı ve Arsenal'in ardından ManU'nun da Ferdi'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı. 

Hem Fenerbahçe'de gösterdiği istikralı perfomansa hem de A Milli Takım'da Montella'nın ilk tercihi olduğuna vurgu yapılan haberde, turnuva sonrası Avrupa'nın dev takımlarının Ferdi için kıyasıya bir rekabet içerisine gireceğine dikkat çekildi.

Dortmund'dan 30 milyon Euro iddiası

Almanya Bundesliga'nın güçlü takımlarından Borussia Dortmund'un da gelecek sezon şampiyonluk için Bayer Leverkusen ve Bayern Münih gibi takımlara meydan okuyabilecek bir savunma hattı için Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği bilgisi paylaşıldı. Nuri Şahin yönetimindeki sarı siyahlıların, Fenerbahçe'ye 30 milyon Euro teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 53 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 
 
beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN