Porto'da futbolculara görülmemiş ceza! Benfica hezimetinin ardından...
Yayınlanma Tarihi 7 Nisan 2025 Pts 08:56
Güncelleme Tarihi 7 Nisan 2025 Pts 08:58
Bu sonuçla birlikte ligde puanını 68'e çıkartan Benfica maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Porto ise 56 puanda kaldı.
Benfica'ya galibiyeti getiren gollerde milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü de asistleriyle katkıda bulundu.
PORTO'DA GÖRÜLMEMİŞ CEZA
Record'un haberine göre; Porto yönetimi, sezonun ilk yarısında da aynı skorla ezeli rakibine mağlup olan futbolcularına görülmemiş bir ceza verdi.
Karşılaşmanın son düdüğünün ardından oyuncuların eve gitmesini yasaklayan Porto, Dragao Stadı'nda antrenmana devam etmeleri talimatını verdi.
Tarihi hezimetin ardından statta antrenman yapmaya devam eden Portolu futbolcular, sezonun geri kalanı için yönetimden etkili bir mesaj almış oldu.
Öte yandan yine Record gazetesinin edindiği bilgide, kulüp başkanı André Villas-Boas’ın hem devre arasında hem de maç bitiminde mavi-beyazlıların soyunma odasında bulunduğu da belirtildi.