Portekiz'de Aziz Yıldırım rüzgarı! Mourinho ile beraber...

Portekiz'de Aziz Yıldırım rüzgarı! Mourinho ile beraber...
Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık için tekrar aday olma kararı aldığını açıkladı. Yıldırım, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüğünü de ifade etti. 

Portekizli teknik adam hakkında konuşan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin bu saatten sonra teknik direktörlük konusunda 'Bizim çocuğumuz' diyerek devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe, artık büyük hocalarla mücadele etmelidir. Jose Mourinho ile geçen hafta yüz yüze görüştüm. Kendisine 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var' dedim. O da bunu memnuniyetle karşıladı." dedi."

Yaşananların ardından söylemler büyük yankı bulurken Mourinho'nun ülkesi olan Portekiz'de konuşma büyük ilgi gördü.

A Bola: "Mourinho, Fenerbahçe'ye yakın"

Haberde Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile şahsen görüştüğünden bahsedilirken "Kazanırsak Mourinho'yu F.Bahçe'nin başına getireceğim." sözlerine yer verildi.

Record: "Fenerbahçe'nin başkan adayı Mourinho ile anlaşmayı garantiledi"

Portekiz'in önemli basın kuruluşlarından olan Record, Aziz Yıldırım'ın Mourinho hamlesiyle başkanlık kampanyasına güçlü bir giriş yaptığını belirtti.

O Jogo: "Fenerbahçe'nin adayı Mourinho ile anlaştığını duyurdu"

Porto merkezli gazete "Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, pazartesi günü yaptığı açıklamada, bir sonraki seçimi kazanması halinde kulübün teknik direktörlüğünü José Mourinho'nun devralacağının sözünü verdi." ifadelerine yer verdi.