Pogba'yı korkutan istek! Tarihi ceza...

Pogba'yı korkutan istek! Tarihi ceza...
Serie A'da sezon başında doping testi pozitif çıkan ve 12 Eylül'de ihtiyati tedbir olarak futboldan uzaklaştırılan Paul Pogba büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Son yıllarda futboldan çok sakatlıklarıyla anılan ve uzun süre formasından uzak kalan Fransız oyuncu tarihi bir ceza alabilir.

Juventus, Manchester United ve Fransa Milli Takımı'nın değerli figürlerinden olan Paul Pogba önemli başarılar kazandı. Geçen sezon başında Juventus'a ikinci kez geri dönen Fransız oyuncu sakatlıklarından dolayı bir türlü eski formunu yakalayamadı. Şimdi de doping kullanmasından dolayı sahada yer alamayan oyuncuyu zor zamanlar bekliyor olabilir.

İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre İtalyan Anti-Doping Savcılığı, yıldız orta saha için futboldan 4 yıl uzaklaştırma cezası talep etti. Cezanın verilmesi durumunda oyuncu şu ana kadar doping dolayısıyla en ağır cezayı almış isim olacak ve 2027'den önce futbola dönemeyecek.

30 yaşında olan Paul Pogba'nın geleceği merak edilirken oyuncunun cezaya çarptırılırsa 4 yıl sonra futbola dönüp dönmeyeceği de ayrı merak konusu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler