"Pogba zor bir dönemden geçiyor"
Yayınlanma Tarihi 9 Kasım 2023 Per 14:30
Güncelleme Tarihi 9 Kasım 2023 Per 17:18
Güncelleme Tarihi 9 Kasım 2023 Per 15:48
Güncelleme Tarihi 9 Kasım 2023 Per 15:46
Güncelleme Tarihi 9 Kasım 2023 Per 15:45
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, aday kadronun açıklanması sonrasında düzenlenen basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu.
17 yaşındaki yıldız ilk kez Fransa Milli Takımı'nda! Detaylar için tıklayın...
Juventus'ta forma giyen Fransız futbolcu Paul Pogba'nın doping davası hakkında fikirlerini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Pogba ile iletişim halindeyiz ancak konuştuklarımızı size söylemeyeceğim. Kendisi az veya çok bir yaptırım kararı bekliyor. Bütün yaşadıkları çok karmaşık ve psikolojik olarak bu süreci yönetmek çok zor." dedi.
Deschamps, "Pogba şayet ceza alırsa, ceza aldığı süre boyunca kadroya alınamayacak. Hala geri dönecek beceriye ve zihniyete sahip olduğunu düşünüyorum. Kendisi zor bir dönemden geçiyor. " ifadelerini kullandı.
Doping testi pozitif çıkmıştı
Doping testi pozitif çıkmıştı
İtalya Serie A'nın ilk haftasında Juventus'un Udinese ile oynadığı maçın ardından alınan numunede yüksek oranda testesteron tespit edilen Paul Pogba'dan ikinci numune de alınmış ve sonuç aynı çıkmıştı.
Bu gelişmenin ardından ise oyuncu doping kullandığı gerekçesiyle yargılanmaya başlamıştı.
Juventus'a geri döndü
Juventus'a geri döndü
2022/23 sezonunun başında Manchester United'dan ayrılan ve eski kulübü Juventus'a geri dönen yıldız orta saha oyuncusu, siyah beyazlı kulüpteki ikinci döneminde toplamda sadece 8 maça çıkabilmiş, gol veya asist katkısında bulunamamıştı.
Fransa Milli Takımı forması ile 91 maça çıkan Pogba, 11 kez gol sevinci yaşamıştı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler