Pınar Karşıyaka mı, Fenerbahçe Beko mu?

Pınar Karşıyaka mı, Fenerbahçe Beko mu?
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan ikinci hafta maçlarıyla devam ediyor. Pınar Karşıyaka – Fenerbahçe Beko mücadelesiyle birlikte ikinci haftanın tüm maçları 6 Ekim Cuma gününden 9 Ekim Pazartesi’ne kadar beIN SPORTS ekranlarında olacak. 
 
Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, Türk basketbolunun en üst ligi olan Basketbol Süper Ligi’ne bu sezon da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan ligdeki tüm maçlar sezon boyunca beIN SPORTS ekranlarında seyirciyle buluşacak.

İkinci haftada kritik müsabaka
BSL’in ikinci haftasında sezonun kritik mücadelelerinden biri oynanacak. Geçtiğimiz yılın finalisti Pınar Karşıyaka, evinde ligin favorilerinden Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Dev maç beIN SPORTS ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. Kritik mücadele 9 Ekim Pazaretsi günü 20.30’da beIN SPORTS 5’ten canlı yayınlanacak. 
 
Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ikinci haftasında geçtiğimiz yılın şampiyonu Anadolu Efes ise Çağdaş Bodrum Spor’un 8 Ekim Pazar günü 15.30’da konuğu olacak. Galatasaray NEF evinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlarken, Beşiktaş Emlakjet ise Tofaş’ı konuk edecek. 

Haftanın açılış maçında ligin yeni ekiplerinden Reeder Samsunspor, evinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’le karşılaşacak. Cumartesi günü ise Bahçeşehir Koleji – Aliağa Petkimspor, Onvo Büyükçekmece Basketbol – Türk Telekom ve Bursaspor İnfo Yatırım – Darüşşafaka Lassa maçları oynanacak. 

Basketbol dolu programlar
Basketbol severler haftanın heyecanını, cumartesi ve pazar sabah beIN Basketbol ile pazartesi akşamı da Taktik Tahtası’yla yaşayacak. beIN Basketbol, cumartesi ve pazar günleri saat 11:00’de beIN SPORTS 5 ekranlarında olurken, Taktik Tahtası programı da Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Beko maçının ardından 22.30'da seyirciyle buluşacak.

TÜRKİYE SİGORTA BASKETBOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN