Pereira'nın kararı Vidal'i küplere bindirdi! Krampon fırlattı...

Pereira'nın kararı Vidal'i küplere bindirdi! Krampon fırlattı...
Brezilya Carioca Kupası karşılaşmasında Flamengo, Boavista ile karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Flamengo galibiyeti ile tamamlandı. 

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira'nın yönettiği Flamengo'nun yıldız oyuncusu Arturo Vidal'in maçta yaptığı bir hamle ise hayretle takip edildi. 

Pereira, karşılaşmanın 65. dakikasında Vidal'i oyundan çıkarma kararı aldı. Bu karar sonrasında küplere binen Arturo Vidal, sinirli bir şekilde kenara geldi. 

İşte Vidal'in sinir küpüne döndüğü o anlar...



Vidal, yedek kulübesinde sinirlerine hakim olamadı ve kramponlarını Vitor Pereira'nın bulunduğu bölüme doğru fırlattı. Futbolseverler ve Flamengo taraftarları, yaşananları hayretle izledi. 

"Takım kişisel hırsların önünde olmalı"

Pereira maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bir oyuncunun bazı kararlardan tatmin olmaması doğal bir şey. Taktik ve analize yönelik kararlar alıyoruz ve bazı oyuncular bu durumdan rahatsız olabiliyor. Takımı ve kulübü tüm kişisel hırsların önüne koymalıyız." şeklinde konuştu.

Bu hareketin ardından takımdaki geleceğinin ne olacağı belli olmayan Şilili futbolcu ile ülkesinin takımlarından Colo Colo ilgileniyor. 

Juventus, Bayern Münih, Inter, Barcelona gibi dev kulüplerin formasını da terleten 35 yaşındaki futbolcu, Flamengo forması ile çıktığı 28 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler